Toplota. Udobje. Varnost.

Naši izolativni izdelki nudijo energetsko učinkovitost v stavbah in izboljšujejo kakovost življenja ljudi.

Visoko kakovostni izolacijski izdelki iz mineralne steklene volne za toplotno, zvočno in požarno varnost ter ekstrudiranega polistirena za toplotno zaščito.

Naši izolativni izdelki nudijo energetsko učinkovitost v stavbah in izboljšujejo kakovost življenja ljudi. Visoko kakovostni izolacijski izdelki iz mineralne steklene volne za toplotno, zvočno in požarno varnost ter ekstrudiranega polistirena za toplotno zaščito.

Več

Uporaba izolacijskih materialov URSA pomeni zagotovilo, da bo vse, kakor mora biti. Naš oddelek za zagotavljanje kakovosti si prizadeva za zagotovitev skladnosti z najstrožjimi standardi kakovosti.

Več

Mineralna steklena volna URSA in ekstrudirani polistiren (XPS) sta bila vgrajena v številne stanovanjske in poslovne stavbe, tako nove kot prenovljene. Slednje reference odražajo naše zmožnosti, s katerimi pripomoremo k visoki kakovosti na področju gradenj.

Več

Vprašanja? Rabite več informacij? Nas želite kontaktirati?

Več

Kako lahko z izolacijskimi izdelki URSA prihranimo energijo?

Več

URSA kot prva na tržišču v proizvodnji mineralne steklene volne predstavlja materiale proizvedene z LIGNIN tehnologijo.

Trajnostna LIGNIN tehnologija predstavlja novo okolju prijazno kakovost materiala.

URSA goes green je že vrsto let naše vodilo in predstavlja predanost večji okoljski ozaveščenosti, ki jo uresničujemo v praksi v celotnem procesu proizvodnih dejavnosti.

Proizvodnja izdelkov z uporabo LIGNIN tehnologije, tako za nas pomeni pričetek popolnoma nove dobe, s katero stopamo še korak bližje trajnostnemu razvoju izolacijskega materiala v gradbeništvu.

Več

V nadaljevanju tega besdila navajamo varnostne predpise, ki veljajo za vse izvajalce, vključno z njihovimi podizvajalci, ki izvršujejo naročila v prostorih URSA Slovenija.

 

Več