Splošni pogoji

Politika zasebnosti

Ob obisku spletne strani podjetja iz Skupine URSA anonimno prebirate informacije, ki jih vsebuje, razen če se odločite, da nam posredujete svoje podatke.

Vaša zasebnost nam veliko pomeni. Vsi podatki, ki ste se jih odločili posredovati, nam omogočajo, da vam pošiljamo informacije o izdelkih in storitvah, ki vas zanimajo. V ta namen lahko te podatke posredujemo tudi drugim podjetjem znotraj Skupine URSA. S posredovanjem svojih podatkov soglašate s tem, da jih obdelujemo v zgoraj navedene namene. Ne bomo jih posredovali tretjim osebam zunaj Skupine URSA. To pravno obvestilo o zasebnosti splošno velja za spletno stran Skupine URSA, vendar pa lahko določene spletne strani različnih podjetij znotraj Skupine URSA vsebujejo dodatne informacije o varovanju zasebnosti s posebno funkcijo.

 

Osebni podatki

V Skupini URSA vam želimo zagotoviti čim več nadzora nad vašimi osebnimi podatki. Za nas je pomembno, da se ob obisku naše spletne strani dobro počutite. Občasno pa bomo morda vseeno potrebovali vaše osebne podatke. Vse osebne podatke, ki nam jih boste posredovali (vključno z, vendar ne omejeno na vaš elektronski naslov), bomo uporabljali v sledeče namene:

Če ste nam posredovali osebne podatke, da bi od nas prejeli informacije (na primer brošure, kataloge), bomo te podatke zbrali in shranili. Ti podatki nam omogočajo, da ustrežemo vaši zahtevi po informacijah. Če si ogledujete ali prenesete informacije, sledimo vašemu obisku. To nam pomaga, da vam lahko nudimo prilagojene informacije, vi pa nam posredujete informacije o tem, kateri deli strani so obiskani z uporabo piškotkov (več si preberite v nadaljevanju). Vaše podatke, ki smo jih zbrali ali shranili, bomo uporabljali zgolj znotraj Skupine URSA.

Spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih strani, ki niso del Skupine URSA. Podjetja Skupine URSA niso odgovorna za politiko zasebnosti teh spletnih strani. V primeru vprašanj glede obdelave vaših osebnih podatkov (npr. ime, elektronski naslov), se lahko obrnete na podjetja v Skupini URSA. Kontaktni podatki podjetij v Skupini URSA se nahajajo na dnu strani. Če vaši podatki niso pravilni, ste upravičeni do popravkov. Prav tako ste upravičeni (na pisno in lastnoročno podpisano zahtevo, enkrat v koledarskem letu in brezplačno) do informacij o tem, katere osebne podatke v povezavi z vami obdelujemo in zakaj. 

 

Piškotki

Spletna stran Skupine URSA uporablja piškotke. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki vsebuje besedilne informacije in se shrani na vaš računalnik. Piškotke uporabljamo z namenom, da bi izboljšali uporabo spletne strani za vas kot obiskovalca. 
Spletna stran Skupine URSA uporablja tri vrste piškotkov, in sicer:

 

  1. Prva vrsta piškotkov trajno shrani datoteko na vaš računalnik, ki se jo nato uporablja za posodabljanje spletne strani z novimi informacijami, ki so bile dodane po vašem zadnjem obisku. Informacije na spletni strani, ki niso bile spremenjene od vašega zadnjega obiska, se naložijo lokalno z vašega računalnika z namenom, da bi se spletna stran hitreje odprla.
  2. Druga vrsta piškotkov, t.i. sejni piškotki, se uporablja, medtem ko brskate po spletni strani. Ta začasno prenaša informacije med vašim računalnikom in spletno stranjo. Sejni piškotki niso trajno shranjeni na vašem računalniku in izginejo, ko na svojem računalniku zaprete brskalnik.
  3. Tretjo vrsto piškotkov uporabljamo v statistične namene, t.j. za pridobivanje informacij o številu obiskovalcev na različnih delih naše spletne strani.
  4. Razen če je izrecno navedeno drugače, Skupina URSA nikoli ne uporablja piškotkov z namenom zbiranja osebnih podatkov, kot so vaše ime, elektronski naslov itd. Vse informacije, ki jih zberemo s pomočjo piškotkov, so anonimne. 

 

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov s strani Skupine URSA na naši spletni strani, lahko svoj brskalnik nastavite, da zavrača piškotke, tako da prilagodite nastavitve brskalnika ali možnosti. Vendar zaradi tehnologije, ki jo uporablja naša spletna stran, ta brez uporabe piškotkov ne bo pravilno delovala.

 

Kontakt

V primeru kakršnih koli vprašanj glede zgornjih navedb se obrnite na podjetje URSA Insulation, S.A. preko kontaktne strani sedeža podjetja URSA Insulation, S.A. ali preko ustreznega lokalnega podjetja iz Skupine URSA s pomočjo kontaktne strani spletne strani, ki ste jo obiskali.