Program URSA Gradbena fizika

Program URSA Gradbena Fizika 4.0

Spoštovani arhitekti in projektanti!

Na voljo je nova verzija računalniškega programa URSA Gradbena Fizika 4.0, ki omogoča dokazovanje ustreznosti toplotne zaščite stavbe in rabe energije v stavbah v skladu z novim PURES-om iz leta 2010. Program vključuje URSA materiale, predlagane sestave konstrukcij in preko 150 detajlov pravilne uporabe URSA materialov. Detajli znotraj programa so na voljo tudi v dwg formatu.

Vsi strokovnjaki, ki se pri vsakodnevnem delu srečujete s tematiko energijsko učinkovite gradnje in z izdelavo elaboratov gradbene fizike s področja toplotne zaščite stavb in bi želeli nov program GRADBENA FIZIKA URSA 4.0, ga lahko naložite s strani ali pa ga naročite po elektronski pošti assistance.slovenija@ursa.com. V primeru, da vam spletna povezava ne omogoča prenosa datoteke (velikost datoteke je približno 13 MB), vam ga lahko posredujemo tudi na CD-ju po pošti.  

Program ni usklajen po novi tehnični smernici TSG-1-004:2021 in PURES 2021. Zadnja različica programa je 4.0-4.47.

 

V primeru, da že imate nameščeno katero od predhodnih verzij programa, lahko izvedete ponovno namestitev, ki vam bo izvedla posodobitev. Pri tem obstoječih podatkov (shranjeni projekti, vaši materiali) ne boste izgubili.

Za morebitna vprašanja vezana na delovanje programa nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto assistance.slovenija@ursa.com.