NOVO !!!! URSA GOLD SF 32h / Vk

11.04.2019

URSA PREDSTAVLJA PREMIUM IZDELEK URSA GOLD SF 32h / Vk

ursa-novoursagoldsf32hvk-1554990212.jpg

Obveščamo vas, da ima URSA na trgu nov izdelek z imenom URSA GOLD (SF 32h /Vk). Izdelek je pakiran v zlati embalaži, ki ponazarja premium izdelek iz našega širokega prodajnega programa.
URSA vam s širokim izborom izdelkov pomaga ustvariti prijeten, topel in prostoren bivalni prostor. Novi premium izdelek URSA GOLD  (SF 32h /Vk) vam ponuja vse to in še več. Izdelek še posebej priporočamo pri različnih prenovah stavbnih konstrukcij.

Ostale aplikacije, za katere je izdelek primeren za vgradnjo:

Pri novogradnjah je odličen pri uporabi izolaciji poševnih streh, tako na notranji kot zunanji strani, zunanjih sten na notranji strani ter neprezračevanih fasad.
URSA GOLD (SF 32h /Vk) odraža odlične lastnosti s toplotno prevodnostjo λ = 0,032 W/mK, 
ter najboljšo klasifikacijo požarnih lastnosti - A1.  Prav tako je enostaven za vgradnjo ter rokovanje. Zaradi okolju prijaznega veziva ustvarja ugodno ozračje v prostorih (Razred A+) ter prispeva k zmanjševanju porabe energije in  s tem posledično zmanjšuje izpuste CO2 emisij. V letu 2018 smo s prodajo izdelkov in aktivnostmi zaposlenih zmanjšali za več kot 139.000 ton izpusta emisij CO2.

Izdelek  URSA GOLD  (SF 32h /Vk) odražajo  še ostale odlične lastnosti:

Vodoodbojnost,

Gladka površina,

Odlična elastičnost,

Odlično vpenjanje,

Visoka komprimacija ter

Lahek transport do mesta vgradnje.

 

Več o tehničnih lastnostih izdelka si lahko preberete tukaj.

 

Živeti odgovorno do sebe kot tudi okolja je eno glavnih vodil podjetja. S sloganom »URSA goes green« želimo doseči večjo ozaveščenost uporabnikov pri izboru boljših izolacijskih materialov.

Že od nekdaj je naša prednost nepremagljiva kakovost. Zaradi navedenega smo razvili še nekaj boljšega – proizvod premijskega razreda URSA GOLD (SF 32h /Vk). Torej, ko se odločate za nakup izolacijskih materialov, ko želite nekaj več se odločite za izdelke URSA – izolacijo vredno zlata!