NOVO !!!! URSA GOLD SF 32h / Vk

11.04.2019

URSA PREDSTAVLJA PREMIUM IZDELEK URSA GOLD SF 32h / Vk

ursa-novoursagoldsf32hvk-1554990212.jpg

Obveščamo vas, da ima URSA na trgu nov izdelek z imenom URSA GOLD (SF 32h /Vk). Izdelek je pakiran v zlati embalaži, ki ponazarja premium izdelek iz našega širokega prodajnega programa.
URSA vam s širokim izborom izdelkov pomaga ustvariti prijeten, topel in prostoren bivalni prostor. Novi premium izdelek URSA GOLD  (SF 32h /Vk) vam ponuja vse to in še več. Izdelek še posebej priporočamo pri različnih prenovah stavbnih konstrukcij. Pri novogradnjah je odličen pri uporabi izolaciji poševnih streh, tako na notranji kot zunanji strani, zunanjih sten na notranji strani ter neprezračevanih fasad.
URSA GOLD (SF 32h /Vk) odraža odlične lastnosti s toplotno prevodnostjo λ = 0,032 W/mK, 
ter najboljšo klasifikacijo požarnih lastnosti - A1.  Prav tako je enostaven za vgradnjo ter rokovanje. Zaradi okolju prijaznega veziva ustvarja ugodno ozračje v prostorih (Razred A+) ter prispeva k zmanjševanju porabe energije in  s tem posledično zmanjšuje izpuste CO2 emisij. V letu 2018 smo s prodajo izdelkov in aktivnostmi zaposlenih zmanjšali za več kot 139.000 ton izpusta emisij CO2.

Izdelek  URSA GOLD  (SF 32h /Vk) odražajo  še ostale odlične lastnosti:

Vodoodbojnost,

Gladka površina,

Odlična elastičnost,

Odlično vpenjanje,

Visoka komprimacija ter

Lahek transport do mesta vgradnje.

 

Živeti odgovorno do sebe kot tudi okolja je eno glavnih vodil podjetja. S sloganom »URSA goes green« želimo doseči večjo ozaveščenost uporabnikov pri izboru boljših izolacijskih materialov.

Že od nekdaj je naša prednost nepremagljiva kakovost. Zaradi navedenega smo razvili še nekaj boljšega – proizvod premijskega razreda URSA GOLD (SF 32h /Vk). Torej, ko se odločate za nakup izolacijskih materialov, ko želite nekaj več se odločite za izdelke URSA – izolacijo vredno zlata!