DONACIJA OBJEKTA V SLOVENIJI

08.01.2020

V sklopu donacij URSA TOUR 2019 donacija v izolacijo objekta izolacijskega materiala na Center biotehnike in turizma Novo mesto

 

ursa-donacijaobjektavsloveniji-1578486360.jpg

V lanskem letu je naše podjetje izvedlo kolesarsko dirko od Novega do Beograda. Z 8 kolesarji ter 4 člani v spremljevalnih vozilih, nam je v štirih dneh uspelo priti do cilja.

Kot omenjeno je bila etapa dobrodelne narave, kolesarili smo za lepši ter boljši planet, skupaj nam je uspelo zbrati 10.370 €. Znesek je namenjen izolaciji objektov v Sloveniji, Hrvaški ter Srbiji.

V Sloveniji je donacija že izvedena in sicer na nadomestnem objektu Centra Biotehnike in Turizma Grm Novo mesto. V lanskem letu je namreč zagorel delovni stroj, požar se je nato razširil po vsem obratu, kjer so hranili tudi naftno gorivo, razneslo pa je tudi nekaj plinskih jeklenk. Tako so na šoli izgubili prepotrebne prostore za izvajanje praktičnega pouka.

 

Z našo pomočjo jim je uspelo urediti nadomestni objekt, v katerem bodo lahko potekale delavnice praktičnega pouka. Objekt je v velikosti 250m2, debeline 15 cm. Doniran material je delno v ploščah ter delno v rolah produkta SF 32.

 

V spodnji galeriji pa še nekaj fotografij: